Емо Чолаков пак се прояви

0
527

Снегът няма да е мираж още дълго време

Синоптикът на Би Ти Ви – Емо Чолаков отново се прояви.

Покрай непрестанните си шеги и закачки, той отдавна се е превърнал в любимец на зрителите на Би Ти Ви.
Намират се обаче и такива, които недоволстват, че унесени в хумора му, така и не успяват да разберат каква е прогнозата за времето.

Този път Емо Чолаков разочарова сериозно голяма част от децата, както и любителите на зимните спортове, които се надяваха, че през почивните дни ще имат възможността да се насладят на бялата снежна пелена.

Снегът няма да е мираж още дълго време
Снегът няма да е мираж още дълго време

Е, уви според прогнозата на Емо Чолаков, а и не само, сняг за Коледа няма да има.



Друг негов колега от ТВ7 – Симеон Матев пък заяви, че ако беше политик, щеше да обещае сняг за предстоящите коледни и новогодишни празници.
Нека любителите на зимните спортове, а и на снега като цяло да не бързат да увисват нос, защото по-рано днес метеорологът Петър Янков даде надежда, че ако Коледа мине без сняг, то Нова година ще е снежна или поне така сочат последните прогнози.

Според очакванията на специалистите, снегът ще завали в новогодишната нощ. Малко ще бъдат местата в страната, които ще останат без сняг за Нова година. За сметка на това пък на 1 и 2 януари, снеговалежите ще обхванат цялата страна и вероятно отново ще изненадат шофьорите и снегопочистващите фирми, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.