След поредният запой: Татко ми се гръмна пред мен!

0
285

Не знам откъде да започна

Личната ми драма е невероятна, а може би има и други, но при мен нещата са страшни. Видях как баща ми се гръмна с личното си оръжие. Той злоупотребяваше с алкохол. Всеки ден у нас беше ад. След поредният запой вдигаше невъобразими скандали, имаше побоища, викове и крясъци. Представях си, че съм в някакъв екшън филм, защото по този начин не изпадах в ужас и униние.

Но след като видях как баща ми се самоуби и наоколо се размириса на кръв и алкохол, повече не мога да забравя. Бях едва на 13 години, но оттогава и за майка ми само аз съм й опората.

Личната ми драма е ужасна
Личната ми драма е ужасна

След случката майка ми рухна, физически и психически. На всичко отгоре семейството на баща ми я обвиняваха, че тя е виновна за случилото се.Аз се промених, затворих се, запознах да страня от хората. Когато виждах съучениците ми да се смеят и да са щастливи, настройвах се вътрешно срещу тях.

Не се усмихвах вече, отслабнах, не бях на себе си, развалих си и успеха.След време се взех в ръце, но дори и тогава, щом видех мъж да върви срещу мен, бягах на другия тротоар.



Нямах гадже и не можех да си представя някой да иска да ме притежава. Тези, които знаеха за личната ми драма нямаха никаква толерантност, осъждаха ни, подиграваха ни се. Не успявах и да споделям болката си. Ако все пак го правех, струваше ми се, че съм слаба, уязвима и разголена.

Сега предпочитам да си слагам маска и фалшиво да се усмихвам, за да не знае никой какво се крие под повърхността ми.А всичко в мен крещи неистово за разбиране, човешка топлина и радост, елементарна взаимност. Едновременно искам да имам човек до себе си, но се страхувам и всячески и бягам от подобна близост. Това ще ме побърка, не знам какво да правя.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.