Съсипа я: Лили Иванова отне гаджето на Ива Екимова!

0
506

Ива Екимова е съсипана от раздялата си с Петрозар

Ива Екимова и нейното гадже Петрозар не са се разделили заради несходство в характерите или битовизми, а заради Лили Иванова. Оказало се, че новата му блондинка има същото име, като естрадната ни прима.

Тя отмъкнала любимия на светската пиарка, като нещата при тях стигнаха до годеж и дори се заговори усилено за сватба. На няколко пъти нетърпеливата Ива се обличаше с булчински рокли, уж да представи новите колекции на свои познати дизайнери, но намекът беше очеваден. Петрозар обаче нехаеше за мерака на приятелката си, докато не скочи в обятията на друга сладурана.

Петрозар обаче упорито крие новата си връзка, нито коментира ситуацията. Определено е щастлив, защото избягва камерите и публичността. Една от причините той да прекъсне любовта си с Ива Екимова е, че се почувства недооценен и неглижиран, твърдят близки до обкръжението на бившата двойка.

Ива Екимова не може да си прости, че изпусна Петрозар
Ива Екимова не може да си прости, че изпусна Петрозар

Погълната от служебните си ангажименти, пиарката е приела Петрозар като даденост и затова той е потърсил утеха там, където го имат за нещо повече от домашна дреха. А и бизнесмена бил стресиран от напористата си бившата приятелка, която го напъвала да узаконят връзката си и дори да си имат собствени наследници.



Едва след като той си тръгнал, Ива разбрала какво е загубила и изпаднала в дълбока депресия. Тя бе достатъчно честна, за да признае в „Папараци” вината си. Сега Ива Екимова не й остава нищо друго, освен да ближе сама наранената си душа, а Петрозар да лекува самочувствието си в обятията на Лили Иванова.

Все пак Екимова е потъпкала гордостта и е поискала от своя любим да й каже има ли втори шанс за връзката им. Петрозар обаче замълчал и само бъдещето ще покаже дали ще се върне при Ива или ще остане при Лили.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.