Задължително направете това по време на пълнолунието на Коледа

0
287

Според вярванията ще забогатеете неочаквано

Нумеролози и астролози съветват какво трябва да направите по време на пълнолунието на Коледа, за да ви върви на късмет и берекет.

Последното пълнолуние за тази година ще е навръх Коледа. Подобно нещо се е случвало през далечната 1977 година, а следващият път, в който ще се случи ще е чак през 2013 година. Затова е добре да се възползвате максимално от пълнолунието на Коледа.

Според вярванията ще забогатеете неочаквано
Според вярванията ще забогатеете неочаквано

Специалистите са категорични, че пълнолунието на Коледа може да донесе много положителни резултати, ако използвате правилните молитви. Коледната луна може да подпомогне и лечението ви чрез медитация.
Лошото е, че енергията на пълнолунието на Коледа може да бъде използвано както за конструктивни, така и за разрушителни действия.
Това по какъв начин ще бъде използвана тази енергия е въпрос на личен избор.

Народните вярвания сочат, че по време на пълнолуние, още повече, ако то се пада навръх Коледа, както е през тази година, трябва да се направи ритуал за привличане на пари.
Най-бързият и лесен начин да привлечете пари е като излезете навън при пълнолуние, отворите портфейла си и девет пъти изречете „Луна, напълни ми портфейла”.



Смята се, че ако направите този ритуал, само след няколко дни ще се сдобиете с неочаквана сума пари.
Прадедите ни вярвали, че луната е изградена от злато и сребро и поради тази причина притежава мощна сила за привличането на пари, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.