ТЕС е уникален метод, който ви прави здрави и щастливи (+видео)

0
598

ТЕС се отнася към най-новите методи за подобряване на човешкото здраве и емоции, създаден през 1993 г.

ТЕС идва на помощ на всички

Дали наистина животът ни е предварително определен от съдбата или ние имаме свободна воля да живеем както намерим за добре? Отговорите ще научим сега.

И този път водещата на своето авторско предаване Ива Сапунджиева е открила изключително интересна тема за разискване и подходящ гост, който ни въвежда в света на непознатото или на малко познатото.

Има способ, наречен ТЕС – Техника за емоционална свобода, с която можем да влияем положително върху своите емоции.

Когато използваме силата на своето подсъзнание, ние можем да се излекуваме дори от рак, твърди Стоян Табаков, който гостува на предаването “Знаците”.ТЕС е изключително лесен метод за емоционална корекция, обясни терапевтът Стоян Табаков.

Но методът ТЕС притежава огромна сила, защото той ни позволява да открием онези негативни емоции, които са ни се случили още в най-ранна възраст и които са оставили отпечатък не само върху нашето мислене, но и върху нашето енергийно тяло.

Ако човек е бил малтретиран в детските си години, когато порасне той или ще се страхува, или ще стане агресивен човек.

Ако някой изпитва вина и угризения за нещо, той не може да живее нормално, защото тези угризения постоянно ще го терзаят.

Като терапевт Стоян Табаков ежедневно използва възможностите на ТЕС, за да помага на хората в нужда. Това са българи, които страдат от паник атаки, в депресия са, имат проблеми с останалите членове на семейството или със своето обкръжение.

Действието на ТЕС се извършва чрез активиране на енергийните меридиани, каза Стоян Табаков.

Тези енергийни меридиани приличат на нашите кръвоносни съдове, но са невидими за човешкото око.

Изгледайте видеото, защото от него ще научите още изключително любопитни факти, които ще ви бъдат полезни, включително и как да активирате вашите меридиани, за да постигнете желаната хармония.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.