Ето какво трябва да направите, за да сте здрави и богати през Новата година

0
249

Смята се, че тези ритуали гарантират щастливо бъдеще

С изпращането на старата и посрещането на Новата година всеки се надява лошите моменти и трудностите да са останали зад гърба му и да се задава щастливо бъдеще.

Според народните вярвания трябва да направите някои неща, за да бъде Новата година богата, успешна и здрава за вас.
На първо място трябва да се снабдите с шест предмета, които са задължителни за празничните дни и най-вече за посрещането на Нова година.

Смята се, че тези ритуали гарантират щастливо бъдеще
Смята се, че тези ритуали гарантират щастливо бъдеще

Едно от тях е червеният портфейл. Смята се, че той привлича парите и е символ на това, че сте готови да приемете новото богатство.

Заложете на червените дрехи в новогодишната нощ, тъй като се смята, че те ще привлекат щастието на ваша страна през Новата година.
Допълнете и червените обувки, тъй като те са ясна заявка, че сте готови за по-добро бъдеще.Добре е да започнете Новата година с нов часовник, тъй като той е символ на това, че се движите напред. Новият часовник ще ви донесе Чи енергия, която ще има голяма сила през Новата година.

Не на последно място, необходимо е да имате голяма чанта, тъй като тя е символ на това, че сте готови да поберете много нови и хубави неща в нея. Казано с други думи, предстоят ви големи постижения, които да побирате в нея, пише zajenata.bg

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.