Гал Сасон: Рождество Христово е велик и мистичен празник, 2021 година ще бъде интересна

0
555

Световноизвестният астролог Гал Сасон обяснява защо Рождество Христово е изключително важен празник за цялото човечество

На Коледа подаряваме подаръци на своите близки.

Гал Сасон Рождество Христово
Гал Сасон

Най-големи положителни емоции може да ни донесе  един малък и не скъп подарък, но който има смисъл  за нас.

Нещо креативно, нещо което сами сте изработили, казва Гал Сасон.

Раждането на Христос поставя началото на една нова епоха в развитието на цялото човечество. Тази епоха дава нов духовен тласък за усъвършенстване на съзнанието на всички хора.Рождество Христово е време, през което обръщаме внимание и на нас самите като емоции и духовни преживявания.

Коледа е особено подходящ момент, в който да помислим кои са нашите силни страни и нашите страхове. Откривайки кои са вашите страхове, вие можете да ги трансформирате в светлина. По този начин подобрявате своето емоционално състояние.

Рождество Христово е време за осмисляне на собствения живот. Например, ако знаете, че притежавате талант за писане – сега е моментът да помислите как да го използвате, за да бъдете щастливи. Например, потърсете си работа, свързана с писане в някоя медия или онлайн.

Това важи за всеки човек, за всички дарби и таланти.

Празникът Рождество трябва да бъде духовен, защото това е първоначалната идея за идването на Иисус на Земята. Това не е ден, в който трябва да прекаляваме пред храната и пред подаръците под елхата. На този ден ходим на църква и казваме молитви.

По традиция Гал Сасон издава книга с хороскопи по зодии за всяка година.

Книгата му за 2021 година вече е преведена на български език и всеки може да я прочете. Ако не можете да си я купите, вземете я от градската библиотека.

Книгата на Гал Сасон за 2021 година

Кратка информация за всяка зодия за 2021 година по книгата на топ астролога Гал Сасон  можете да прочетете ТУК.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.