Сензационните предсказания на Месинг за 2020 година

0
2089

Волф Месинг демонстрира своите удивителни способности да разкрие какво ще ни се случи в бъдещето, през Новата 2020 г.

Уникалният Волф Месинг

Волф Григориевич Месинг е бил не само уникален хипнотизатор и експерт по телепатия. Той демонстрира своите удивителни способности да надниква в бъдещето. И да разкрива какво ще ни сполети през новата 2020 г., съобщава esoreiter.bg.

Самият Месинг не се е приемал сам себе си като велик пророк, въпреки че неведнъж е предупреждават своите приятели за предстояща опасност. Благодарение на своите способности, великият пророк е спасил и „вождът на всички народи” Сталин. Той бил застрашен да намери смъртта си в авиокатастрофа. Сталин оценявал високо личността на пророка Месинг, тъй като неговите предсказания винаги са били ужасяващо точни.

Доста любопитен е и факта, че Волф Месинг е оставил в своите записки дори предсказания за предстоящата 2020 година. В тях великият Месинг, както всички се обръщали към този пророк, предрича съдбовната роля на три страни за бъдещето на целия свят. Това са САЩ, Китай и Русия.

За Америка Месинг разкрива, че силата й на световен лидер ще западне. Ролята й на суперсила и световното й господство ще се прехвърли на една страна, която не е приемана несериозно от световните лидери и конспиратори. Това е Китай.



Именно тази азиатска страна ще нанесе не толкова физически удар върху най-мощната световна икономика. Тя ще доведе до финансов крах и до разпад на стоково-паричните отношения в САЩ.

Втората страна, спомената в тези сензационни пророчества на знаменитият ясновидец, роден на 10 септември 1899 година във Варшавската губерния, е Русия, която ще бъде принудена да отстъпи част от своята територия на Китай.

Въпреки това териториално преразпределение на геополитическата карта на света, Русия няма да загуби от своето могъщество.

Дори напротив, тя ще се превърне в най-мощната в духовен план нация в света. Но до сбъдването на този сценарий има още време, разкрива пророкът на ХХ век.

Азия ще бъде раздирана и от други промени. 2020 година ще бъде съдбовна и за друга страна от този континент – Япония.

Месинг предрича ужасяващо мощен ядрен удар, който ще опустоши Страната на изгряващото слънце. Великият ясновидец не пророкува точно къде ще бъде взривена Япония и какви ще бъдат последиците за целия свят, но остава да проследим как ще се сбъднат думите на Месинг.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.