Защо Антония Петрова празнува самотна Коледа? (Истината ще ви изненада)

0
307

Антония Петрова празнува самотна Коледа

Антония Петрова не пропусна да се похвали в социалната мрежа с богата коледна трапеза. Мис България 2009 е известна със залитането по лукса и разкоша. И тази година тя първа от родните ВИП-ове пусна в социалния клюкарник снимка с пищна трапеза в дома си в Перник. Съпругата на руския богаташ Александър Бередин открай време е в хорските уста и заради супер тузарския си палат.

Най-скандалната миска не пропусна да се изфука с изобилието на масата и с ефектната си коледна украса преди светлия християнски празник. Не останаха скрити празничните гозби и домашно приготвени вкусотии.

Определено с този кулинарен майсторлък миската пак разби представите за себе си. Според злобарите тя била толкова неспособна, че не успявала една готварска печка да запали. А последната била толкова нова, че всяка аптека би й завидяла заради блясъка и чистотата, гласи още мълвата.
Това обаче не се оказа истина.Защото и миналата година моделката показа как двете с майка й свещенодействат над печките и тиганите, а тя самата майстори доста от традиционните ястия.

Антония Петрова подреди богата, но самотна коледна трапеза
Антония Петрова подреди богата, но самотна коледна трапеза

На снимките обаче, които предизвикаха мощно слюноотделяне заради апетитните неща, липсва съпругът на Антония – Александър Бередин.А според най-прясната клюка двойката е пред развод заради разюзданото поведение на моделката.



Припомняме, че по време на афтърпартито на Големия брат Антония буквално вилня в обятията на Джино. Дори позволи американския плейбой безцеремонно да оближе цялото й тяло пред сащисаните погледи на останалите съквартиранти.

Тази сцена така влудила белокосия бизнесмен, че той й заявил в прав текст, че ще подаде молба за развод веднага след празниците.

Антония Петрова обаче не се впечатлила от заканата му, защото богатството на богаташа се стопило като ланшния сняг и жена му вече си търсела нов спонсор. Затова и поведението й било повече от безцеремонно. Каква е истината само двамата знаят, но факт е, че на коледната снимка Александър Бередин никакъв го няма.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.