Гери от „Женените“ в шок: Виж какво й причини Деян Топалски!

0
354

Деян Топалски и Гергана Камзамалова вече не са двойка

Деян Топалски и Гери са се разделили, гласи най-новата градска мълва. Мускулягата и неговата гъвкава партньорка са скъсали на крачка от олтара. Оказва се, че вече никой не е виждал Гери до своя боец, а преди да стане съквартирант във ВИП Брадър, тя била като залепена за него.

Дали заради залитането му по поп фолк дивата Преслава или някаква друга причина, но според една от версиите двамата са се разделили окончателно преди Коледа.
Деян и Гергана си казали сбогом заради сватба. Понеже ММА боецът искал да узакони връзката си, като стане семеен мъж, докато звездата от „Женени от пръв поглед” не желаела заради злополучния си брак пред камерите, с компютърния спец Георги Веселинов. Тя така се напарила от семейство, че вече не искала и да чуе за сериозно обвързване.

Съществува и трета версия. Тя гласи, че Гери хванала Деян Топалски в изневяра. Тя толкова му вярвала, че била готова да си сложи ръката в огъня заради него и затова постъпката му й дошла като гръм от ясно небе.

Гери не може да повярва какво й причини Деян Топалски
Гери не може да повярва какво й причини Деян Топалски

Въпреки житейските си несполуки Гери не му простила, а веднага се изнесла от апартамента му. Колкото й да я молел за прошка и втори шанс, Капзамалова била непреклонна. На нея й дошло в повече, че изобщо не може да разчита на мъжа до себе си. След което Гери взела твърдото решение повече да не се пробва с никой и известно време да се изолира от всички, като се концентрира единствено върху работата си.



Преди няколко месеца, при Гала в „На кафе”, спортягата обяви Гери за жената на живота си. Той търпеливо я изчака и да се освободи от брачните окови с мъжа, с когото сключиха брак в ефира на Нова телевизия, в сватбеното шоу. Но тогава Гергана също звучеше доста влюбено, когато я потърсиха от студиото на блондинката, за да я попитат какво чувства. Но след това какво се обърка в отношенията на двамата, историята мълчи.

Според всички факти досега, наистина в отношенията на Гери Капзамалова и Деян Топалски е имало нещо искрено и силно. Затова раздялата между двамата влюбени е и толкова шокираща. Освен гореспоменатите версии има и случаи, при които любовта си отива просто ей така, от нищото. Дали и при двамата се е получило нещо подобно, тепърва ще има да научаваме.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.