Годишен хороскоп за зодия Телец (2016 г.)

0
268

Изненадваща подкрепа от човек от вашия пол

През 2016 година представителите на зодия Телец ще преживеят значително събитие, свързано с жена от зодия Рак, Скорпион или Риби.

Тази случка може да не е свързана с ваш близък, но въпреки това ще рефлектира върху вас в индивидуален план и ще засегне личния ви живот.
Ще получите изненадваща подкрепа от човек от вашия пол. Благодарение на този човек ще осъществите мечтата си да намерите любовта на живота си, работата, за която мечтаете и да отидете на място, за което отдавна мечтаете.

Изненадваща подкрепа от човек от вашия пол
Изненадваща подкрепа от човек от вашия пол

Основните приходи на зодия Телец и през тази година ще идват от работата ви.
Недостатъчното финансови средства може да се окажат в основата на търсенето на нова работа. Не е изключено да заминете да работите и зад граница заради по-високите доходи.

Не са изключени промени в бизнеса ви, но те ще са за добро и ще ви донесат по-добра изгода, но ще сте зависими от другиго (моментна ситуация на пазара или партньор).
Ще получите извънредни средства от наем, рента или нещо друго подобно.



Сложни отношения или лоши събития ще застигнат брат ви или сестра ви. Може би ще изживеете силни емоции с тях, особено ако живеете в различни населени места или държави. Планираните пътувания през годината непрекъснато ще се променят заради различни събития.
Бъдете много премерени в коментарите си, особено когато имате причина да хвърлите вината върху някого, тъй като е възможно да сте се сдобили с погрешна представа и да го нараните с несправедливото си отношение, пише zajenata.bg

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.