Светлана Василева трепери за живота си: Бивше гадже заплашва да я смаже! (Полицията нехае)

0
442

Светлана Василева е в ужас за личния си живот

Светлана Василева е заплашена да бъде обезобразена и дори убита от бивше гадже. Мис Плеймейт, която е сред най-известните имена на шоубизнеса и доби още повече слава след участието си във ВИП Брадър, се страхува за живота си. Това миската написа на личния си профил във Фейсбук, като дори разкри самоличността на насилника, който я заплашва. С бандюгата тя е имала връзка няколко години, но от известно време той й отправя страховити закани и тя е силно притеснена за личното си оцеляване.

Манекенката получила заплахите от бившия си по телефона и затова моментално потърсила съдействието на полицията. Каква била неприятната й изненада, че те не само неглижирали това, което се случвало с нея, ами от полицейското управление дори й обърнали гръб.За да не попадне в графата „безследно изчезнали” и да „не се знае кой е извършителя”, блондинката решила да опише всичко в социалната мрежа, поне ченгетата да знаят кого да търсят отговорен, ако не дай се Боже, нещо се случи с нея.svetla1

Преди това, след като излезе от Биг Брадър, Светлана Василева на няколко пъти сподели, че била обект на преследване от страна на бившия си. Когато живяла с него, той се постарал да я постави в пълна изолация не само от светски събития, но изобщо и от света. След като се разделили обаче, положението се нагнетило, а сега вече излиза и извън контрол.

Заплахите, които бившия отправи към Светлана Василева
Заплахите, които бившия отправи към Светлана Василева

Вероятно казаното от нея и открехването на самоличността му силно са взривили хулигана и той решил да си отмъсти. Иво Бързия, както се нарича преследвача й, „обещал” да й направи много неща. Дори се зарекъл садистично, че ще я обезобрази, но не спрял само с това. Казал й, че ще я докара до инвалидна количка и така ще си я изпрати в родното Търговище.



„В каква държава живеем, дори полицията не може да ти помогне. Тя е там, само когато трябва да се дават рушвети”, написа разгневена в социалната мрежа Светлана Василева.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.