На Задушница истината за смъртта на Захари Паунов излезе наяве

0
526

49-годишният български режисьор Захари Паунов, обявен за изчезнал на 18 октомври, бе открит вчера случайно в дере по пътя между Ахелой и Каблешково

Истината за смъртта на Захари Паунов излезе наяве на Задушница. След множество спекулации за причината за смъртта на прочутия български режисьор, преди броени минути, в обедната емисия на bTV, бе оповестена истинската причина за кончината на твореца – Захари Паунов е починал в следствие на сърдечна недостатъчност.

zahari-paunov
Захари Паунов е починал следствие на сърдечна недостатъчност

49-годишният режисьор бе обявен за изчезнал на 18 октомври 2014, когато последните новини от него бяха, че е пътувал от Варна, където е получил награда за творчеството си. Почти две седмици по-късно, пътничка, возеща се в автобус по дестинацията Ахелой – Каблешково, е видяла в дерето край пътя обърната кола. Тя е сигнализирала на полицията, откъдето са изпратили екипи на Районното управление в Поморие, съобщи Стандарт.

Полицаите са установили, че катастрофиралият автомобил е с марката Хонда Сивик, с регистрация от София. Тази кола е била обявена за издирване преди повече от 10 дни от колегите им от Варна.

Според органите на реда, режисьорът Захари Паунов е пътувал на шофьорското място. Той е бил сложил предпазния си колан. При удара в крайпътните дървета, и двете въздушни възглавници са били активирани.



След направената аутопсия на трупа, извършена в болницата в Бургас, е установена и истината за смъртта на Захари Паунов. Опровергават се всички версии, които описваха, че кончината на твореца е настъпила в следствие на насилие, пиянски или нелеп пътен инцидент.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.