Страшен удар: Предателството на Деян Топалски срази Гери! (Виж причините)

0
368

Деян Топалски и Гери от „Женените” се разделиха окончателно

Деян Топалски и Гергана Капзамалова са си казали последно „сбогом”. Една от най-тиражираните двойки дори не е запазила топли приятелски чувства един към друг. Крахът настъпил преди Нова година, като за наздравица Гери публикува доста красноречив пост на профила си в социалната мрежа. Там фитнес инструкторката написа, че се чувства свободна. „Вече знаеш, че шега не бива със сърце, пламтящо от любов. Защото сърцето в камък се превръща и единствено теб ще те боли до гроб”, четем още в написаното от Гери на страницата й във Фейсбук.

Виновникът е Деян Топалски, който й нанесе страшен удар. ММА боецът вече е свалил общите им снимки от своя профил в социалната мрежа. Той се промени тотално след излизането си от ВИП Брадър, коментират от обкръжението на двойката.

Деян Топалски и Гери вече не са двойка
Деян Топалски и Гери вече не са двойка

Силовакът се превърнал в съвсем различен човек, след като получил звездната слава от култовото шоу, пише HotArena. Клюката преди това го свързваше с топ певицата на „Пайнер” Преслава, но самия Деян отрече да е имал нещо повече от приятелски чувства към иначе земната и приветлива знаменитост.

Той каза, че вътре в Къщата просто е бил сърдечен и добронамерен към Преслава и най-вече заради общите мисии на Големия брат, но истинската жена за него в сърцето му си остава Гергана Капзамалова. Думите му обаче се оказаха въздух под налягане. Гери от „Женените” му повярва и прости за залитането по една от най-тиражираните певици на чалгата, но след това промените в поведението и държането на мускулестия мачо я съсипаха. Защото Деян започнал да излиза с различни момичета, изведнъж придобил звездна слава, след като се оказа за малко под прожекторите.



Участничката от „Женени от пръв поглед” и спортиста се събраха през лятото и изживяха доста бурна връзка. Пред камерите, в сватбеното шоу, Гери се омъжи и разведе с компютърния спец Георги Веселинов, но после Деян Топалски разкри, че я харесва и чакал с огромно нетърпение да стане негова. До момента, когато самия той стана популярен и двойката окончателно се разпадна.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.