Скандалната тайна е разкрита: Виж кой раздели Десислава и Зарко!

0
330

Светлозар Савов-Зарко едва ли е толкова невинен, колкото смяташе Десислава

Обвинявахме Десислава, че тя е виновна за провала на връзката си с ММА боецът. Драмата между Зарко и поп фолк дивата занимаваше цялата страна. Дори спортистът от свободните боеве бе привлечен в Къщата на Биг Брадър, за да вдига рейтинга на шоуто. Надеждата на съквартирантите и зрителите бе връзката им да има бъдеще, но още вътре нещата съвсем се разсъхнаха.

И двамата сложиха категорично точката след безспорната победа на Десислава и края на реалите формата. Въпреки че блондинката таеше все още някаква надежда и изпитваше любов към свежия мачо.

Всички обвиняваха Десислава за края между двамата. Защото била болезнено амбициозна, защото поставила кариерата си преди любовта, дори заради забежката й с Жоро Бирмата.

Десислава няма вина за раздялата си със Зарко
Десислава няма вина за раздялата си със Зарко

Но шокиращата истина се оказа съвсем друга. Близки до обкръжението на доскорошната двойка разкриха, че не ангелогласната певица, а боецът има вина за раздялата им. Защото позволил да се намесят в отношенията им неговите авери, пише България днес.



Приятелите на русенеца не харесали Десислава още в самото начало. Дали от завист и яд, от ревност, но те непрекъснато му натяквали, че тази жена не му подхожда. Не спирали да му говорят, че тя само обикаля по кръчмите, пие и се сваля с различни мъже по заведенията. „Съветвали” го да си хване някое добро, умно и скромно момиче, което ще бъде въртокъщница, а няма да скитори като безпризорна по заведенията.

И не само това. При случаите, а те се броели на пръстите на едната ръка, когато Десислава излизала със Зарко и приятелите му, те дори си позволявали да я обиждат и да се гаргарят с нея. Грубостта им предизвиквала сълзи в очите на Десислава и тя разстроена напускала заведението.

Зарко, разбира се, я догонвал, но това отваряла огромна рана в душата й. „Кои и какви са те, че да си позволяват подобно отношение. Все пак тя е известна, а те какво са направили досега с живота си”, защитавали я и нейни колежки от бранша.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.