Жената на Бойко Борисов сбъдна американската мечта! (Виж палата й за милиони)

0
2044

Бившата съпруга на Бойко Борисов сбъдна американската мечта

Екс съпругата на Бойко Борисов-Стела живее като в приказките. Стела Георгиева притежава палат мечта в квартала на богатите в Калифорния, Ориндж Каунти. Бойко Борисов за втори път е министър-председател и държи юздите на държавата, но пък и неговата доскорошна жена не пада по-надолу. Миналата година през май тя и настоящия й съпруг закупуват от известна брокерска къща зад океана супер модерна, и напълно реновирана, и обзаведена къща.

Жената на Бойко борисов живее като принцеса в Америка
Жената на Бойко борисов живее като принцеса в Америка

Все пак Стела, която съвсем наскоро ще става баба, е пипнала малко интериора и е внесла частица от изискания си вкус. Бижуто струва 779 000 щатски долара или милион и половина родни левчета. Къщата или по-скоро замъкът винаги е бил притежание на милионери.

Бойко Борисов и дъщеря му Венета, която скоро ще го зарадва с внуче
Бойко Борисов и дъщеря му Венета, която скоро ще го зарадва с внуче

Вероятно семейството печели добре в Америка, щом може да си позволи подобен разкош. Домът мечта разполага с три спални, два бани, фитнес зала, стая за тренировки, огромен зелен двор, невероятна ограда, американско барбекю и още куп екстри. Гледката е приказна, а мястото невероятно. Къщата се намира в затворен комплекс, където и пиле не може да прехвръкне.

Палатът на Стела Георгиева, екс съпругата на Бойко борисов
Палатът на Стела Георгиева, екс съпругата на Бойко борисов

palat2



Тези, които се радват на разкоша в тузарския квартал, имат още куп глезотии. Комплексът притежава три тенис корта, огромен, с олимпийска размер басейн, детска площадка и дори частен нощен клуб.

Екс жената на Бойко Борисов е съпруга на също толкова важна клечка. Новият й мъж е програмист, син на бившо партийно величие в миналото – някогашен член на ЦК на БКП Иван Абаджиев. Преди той бил съпруг на банкерката Цветелина Бориславова, която пък стана гадже на премиера Бойко Борисов. Пътищата на министър-председателят и финансистката се разделиха, но дипломираната лекарка Стела Георгиева и настоящия й съпруг си живеят повече от добре.

Щерката на Бойко и Стела, Венета Борисова, която е обгрижвана от майка си като скъпоценна вещ, избра да роди първото си бебе при своя любим баща, в родината. Бойко Борисов е силно трогнат от жеста на единственото си чедо и очаква с нетърпение появата на първородния си внук.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.