Какво издават бръчките по лицето ви?

0
331

По бръчките можете да прочетете много неща за характера на човека

Съществува твърдение, че бръчките по лицето са огледалото към душата на човека, тъй като са в резултат именно от нейните емоции.

Специалистите са категорични, че бръчките могат да разкрият миналото ни и да покажат, че представляват немалка част от характера ни.
Погледнете бръчките по лицето си и си направете бърз анализ.

Така например, ако линията на Марс, известна още като „назолабиална гънка“ в козметичната хирургия достига до брадичката, е показател, че вие сте човек, който защитава идеите си докрай.

По бръчките можете да прочетете много неща за характера на човека
По бръчките можете да прочетете много неща за характера на човека

Следващият показател от бръчките – Линията на Юпитер е разположена между устната и брадичката. Ако притежавате такава означава, че сте изключително упорита личност и е много трудно да променят гледната ви точка.



Ако имате цепнатина в зоната на брадичката това издава мъдрост и хармония. В някои случаи това може и да е знак за лека високомерност.

Линията на Меркурий, която тръгва от ъгъла на окото и достига до края на бузата пък е знак за лекомислие и глупост.
Линията на Луната е успоредна на външната част на лицето. Тя издава, че нейният притежател е постигнал целите си много по-бързо и ефективно в сравнение с останалите.

Линията на Венера, която е добре известна като бръчките пачи крак е знак, че човекът срещу вас (или вие), е романтик по душа и почти винаги е весел.

Линията на разсейването, разположена на челото, успоредна на веждите е несъмнено доказателство, че ви липсва концентрация, пише framar.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.