Ето как една мълния атакува НЛО (ВИДЕО)

0
319

Това е едно от най-реалните доказателства, че НЛО кръжи постоянно над нас и ни наблюдава, но имаше лош късмет и мълния го удари

Австрия, Нова година. Хората излезли на площада, за да се забавляват.

Фойерверки огряват нощното небе.

Случайно в обектива на камерата попада нещо необичайно – една мълния от летящите фойерверки удря НЛО във висините.

Редно е да попитаме българските учени и уфолози като проф. Лъчезар Филипов или Стамен Стаменов, как биха обяснили присъствието на НЛО толкова близо до нас.



До сега проф. Филипов винаги е казвал, че извънземните нямат намерение да ни убиват, защото ако са искали, до сега са можели хиляди пъти да го сторят.

Но че те са много по-напреднали от нас, това е факт, който се потвърждава от един прекалено елементарен пример – житните кръгове по света.

nlo-malnia
НЛО пострада от мълния на фойерверк

Проф. Филипов поддържа тесни контакти с известната в Англия Люси Прингъл, която дойде в България през 2014 г.

Люси Прингъл е изследвала всеки един житен кръг на територията на Обединеното кралство и тя казва, че когато хората си правят шега с житни кръгове, житните класове са изгорени.

Когато НЛО оформи житни кръгове, житните класове са попарени по някаква специална технология, така че те са усукани, но макар и легнали на земята, житните класове са живи. Те продължават да нарастват и дори дават жито.

Стамен Стаменов казва, че благодарение на Галактическа федерация на светлината, лошите извънземни, които са идвали на Земята и са въздействали на хората да бъдат зли и разрушителни, вече са прогонени от нашата планета. Онези кораби на НЛО, които можем да зърнем от време на време, са на добронамерени извънземни, които ни дават нови и полезни знания.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.