Заредете си вода за богатство по този лесен начин!

0
1466

Водата носи своята памет и затова е необходимо да направите този лесен магически ритуал с вода, за да може да привлечете богатство и пари към себе си

Всички знаем, че водата има своята уникална структура, благодарение на която  има своя памет. Тя може да приема, да предава информация, може да лекува и да изцелява. Още древните учени са познали ползите от водата и са създали различни магически ритуали, с които да могат да въздействат върху нея, а оттам и да създадат определени ползи и за себе си.

bogatstvo
Заредете си вода за богатство

В българското народно творчество водата също е била обект на преклонение. В редица ритуали се използва вода, гадае се по нея. В православната религия не случайно се светява вода по големите християнски празници или на първо число от всеки нов месец.

Водата може да ви помогне да откриете голямата любов, може да пречисти ума, дома и душата ви, може да направи така, че здравето да е верен спътник на вас и цялото ви семейство, но тя може да привлече и парите и богатството към вас.

За да направите този древен магически ритуал е необходимо това да стане на новолуние и при пълнолуние. Първо трябва да напълните чаша с вода, по възможност изворна, преварена или дестилирана. След това вземете с ръка чашата, сядате удобно, облягате се и слагате чашата пред себе си.



За да привлечете богатство или пари към себе си, трябва да мислите за това. Затова затворете очите си и се съсредоточете. Отпуснете съзнанието си, нека то рисува различни картини, представящи желанието ви за богатство, за финансово благополучие и просперитет.

След като мечтите ви са станали твърде смели и са обрисували желаното от вас ново положение, трябва да изпиете заредената с тази силна енергия вода. Докато поглъщате тази божествена течност си мислете с преклонение и благодарност към водата – само така тя ще ви се отблагодари и ще сбъдне желанието ви.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.