Нумерологичен хороскоп за януари (II част)

0
257

Януари ще бъде доста пъстроцветен

ПЪРВАТА ЧАСТ ОТ МАТЕРИАЛА МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК.

Ако все още не знаете личното си число, то задължително трябва да го откриете преди да преминете към четенето на нумерологичния си хороскоп за януари.

Може би е излишно да казваме, но то се получава като съберете датата, месеца и годината си на раждане. Редуцирайте получения сбор до едноцифрено число, освен в случаите, в които сте получили като резултат 11 или 22.
Сега вече е време да преминем към нумерологичния хороскоп за януари.

Януари ще бъде доста пъстроцветен
Януари ще бъде доста пъстроцветен

7
Не чакайте другите да определят темпото ви на работа, а поемете нещата в собствените си ръце.
Когато искате нещо, бъдете прями, тъй като в противен случай рискувате да останете неразбрани.
Сега е вашето време да превърнете мечтите си в реалност.



8
Този месец ще ви предостави прекрасната възможност да дарите време, енергия или ресурси за достойна кауза, която ще ви накара да се почувствате горди.
Отделете повече време на скъпите за вас хора. Вие сте от щастливците, които ще имат един месец, изпълнен с много приятни емоции – нещо, което отдавна не ви се беше случвало.

9
Нумерологичният хороскоп за януари сочи, че през следващите дни ще бъдете обзети от новаторски дух. След дългото обмисляне на вълнуваща промяна, вече сте готови с новата концепция.
Можете да стартирате бизнес или благотворителна организация и да сте спокойни, тъй като успехът ви е гарантиран.

11
В живота ви ще се появи човек, който ще ви научи на много нови неща.
Ако сте отворени към предизвикателствата може най-накрая да съберете кураж и да смените професията си – нещо, което обмисляте от дълго време. Не забравяйте, че големите промени се случват само ако вярвате в себе си.

22
През този месец съзнанието ви ще бъде завладяно от доста смела идея. Ще получите възхищението на околните заради отказа си да тръгнете по лесния път.
През този месец може да завържете романтична връзка, която да прерасне в нещо по-сериозно. Ако сте на кръстопът, изберете неутъпкания път и няма да сгрешите, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.