Хелоуин 2014: Световните знаменитости бяха страховити! (СНИМКИ)

0
529

Само ден след като отмина празникът на Вси Светии или Хелоуин, който празнуват католиците по цял свят, вижте най-смразяващите кръвта костюми на световните звезди

Само ден след като отмина празникът на Вси Светии или Хелоуин, който празнуват католиците по цял свят, вижте най-смразяващите кръвта костюми на световните звезди. Всички се бяха постарали да бъдат по-различни от останалите, да впечатлят не само със страшна визия, но и да изглеждат забележително.

halloween
Хелоуин 2014 – Деми Левато

Ето ви една необичайна колекция от фотографии на едни от най-известните звезди на поп и рок сцената, която ни е предложена от онлайн изданието buzzfeed.com.

Първа в тази мистериозна колонада от любопитни и страховити звезди е Деми Левато, гримирана толкова умело, че едва ли може някой да я познае.

След нея, в тази странна колекция на Хелоуин 2014 се нарежда талантливата и чаровна Кейти Пери. Певицата бе заложила на нетрадиционен костюм, в който се преобрази като вкусна пуканка от Cheeto.



halloween
Хелоуин 2014 – Кейти Пери

А какво ще кажете за прелестната Тейлър Суифт, която се прояви на партито като истински Еднорог.

halloween
Хелоуин 2014 – Тейлър Суифт

Сексапилната Бионсе пък се преобрази като копие на Джанет Джаксън.

halloween
Хелоуин 2014 – Бионсе

Джъстин Бийбър отново изненада всички свои фенки – не че те щяха да го познаят с този мистериозен костюм и плътен шлем. Той бе излязъл от комиксите за Power Ranger.

halloween
Хелоуин 2014 – Джъстин Бийбър

Може би най-примамлива за мъжката половина от човечеството бе ролята на Ники Минаж, която се бе преобразила в изключително сексапилна учителка. Не случайно тя бе определена като една от най-прелестните звезди на Хелоуин 2014.

halloween
Хелоуин 2014 – прелестната Ники Минаж

И като всеки Хелоуин – не може да мине без появата на една страшна вещица. Тази година това страховито съсловие бе представено от чаровната Бритни Спиърс.

halloween
Хелоуин 2014 – чаровната вещица Бритни Спиърс

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.