Великата Джуна ни завеща: С тази рецепта отровите в организма изчезват!

0
1296

Тази рецепта на Джуна доскоро е била позната на малцина

Великата Джуна бе известна не само с пророчески си дарби, но и рецептите, които остави след себе си. Една от нейните тайни отвари доскоро е била позната на малцина.

Пациенти, които са я ползвали, не могат да изкажат благодарността си към лечителката, която вече е на едно по-хубаво място.Защото въпросната отвара, съставена почти изключително от природни продукти, извършва тотално прочистване на организма от различни шлаки и токсини. Много често ни боли глава, чувстваме се уморени и след като станем от сън, не ни се прави нищо, нямаме настроение.

Това не се дължи само на стрес и натрупано напрежение. „Виновник” за състоянието ни може да бъдат и вредните вещества и шлаки, които задръстват кръвоносните ни съдове, и причиняват такива страшни болести, като инфаркт, инсулт и други. Затова този невероятен дар, който ни завеща пророчицата Джуна не само има ефект, но ни избавя от тези токсини и шлаки, които влияят зле на целия ни организъм, и на нашата жизненост и здраве.

Рецептата на Джуна ни освобождава от вредните токсини
Рецептата на Джуна ни освобождава от вредните токсини

В добавка, ако редовно не се грижим да почистим нашия организъм, стомахът ни се подува и имаме газове, дори да не сме прекалили с храната или хапнали нещо, което предизвиква постоянния ни дискомфорт.



Рецептата е изключително лесна, за нея не са необходими нито големи усилия, нито ще разклати семейния бюджет. Взимаме само студено пресован зехтин и сушени смокини. Нарязваме всеки един от плодовете най-много на шест по-малки парчета. Покриваме ги със зехтина в стъклен съд със запушалка и го оставяме да престои 40 дни на хладно и тъмно място.

И това е цялото ни „лекарство”. После взимаме по едно парче от смокините сутрин на гладно, половин час преди хранене. Правим това докато има парченца, като след това изпиваме по същия начин и останалия в съда зехтин. Дозата е една чаена лъжица до изчерпване на количеството. И това е цялата философия, която ни завеща уникалната Джуна, а ефекта е невероятен, споделят тези, които са го пробвали.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.