Има такива места в България: На тях се сбъдват и най-смелите ни желания!

0
356

Има места в родината ни, където се сбъдват нашите желания

Желанията, дори и най-налудничавите, там се изпълняват. Всеки от нас мечтае да е здрав, да е материално обезпечен, да е успешен в кариерата си, да има здраво и стабилно семейство, децата му да са добре. Е, има такива места, където най-съкровените ни копнежи стават реалност. И много скоро, след като сме си ги пожелали.

Едно от местата, където желанията ни се изпълняват е пещерата Орлова чука. Тя се намира на 45 км от Русе. Само, докато пиете от водата, която извира от нея, най-смелите ви мечти вече се реализират.

В църквата "Свети Николай" се сбъдват желания
В църквата „Свети Николай“ се сбъдват желания

Криптата в Руската църва, където е погребан архиепископ Серафим е също такова чудодейно място.В църквата „Свети Николай” в столицата се съхраняват останките на свещеника, който не е канонизиран. Условието е желанието да се напише на лист хартия и да се остави на гроба му. Руският висш духовник изпълнява всяка молба, която е адресирана до него по този начин, гласи поверието.

Езерото в пещерата Леденика също изпълнява желания. Легендата гласи, че ако човек си топне ръката в ледено студената вода на езерото, желанието му се сбъдва. Пещерата се намира на 16 км от Враца.



Малката пещера Иван Рилски, до Рилския манастир е подобно чудодейно място. Вярва се, че който мине през дупката и остави там написаното между камъните послание, монахът му го изпълнява. А човекът е праведен.

Плочата, по която е вървяла преподобна Стойна, в църквата „Свети Георги” е магическа. Но трябва да застанем пред нея на двора, където е погребана светицата. Църквата се намира в село Златолист, разположено между Сандански и Мелник.

Малко мостче в морската градина на Варна има същата сила велика сила. И то изпълнява желания, ако преминете през него със затворени очи и си пожелаете нещо.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.