Дует Ритон подготви нова голяма изненада (ВИДЕО)

0
607

Катя и Здравко или както ги знаем като дует Ритон  подготвиха чудесна изненада, която ще зарадва много българи. Не трябва да я пропуснем

Цели 35 години дует Ритон са заедно в живота и в творчеството.

Техните песни са ритмични, динамични, зареждат ни с прекрасно настроение.

На 20 ноември 2014 г.  дует Ритон ще направи своя пореден концерт. Това няма да бъде просто концерт, а истински спектакъл, за който Катя и Здравко са ангажирали 3 вокалистки и 8 музиканти.

riton-katja
Дует Ритон винаги успяват да изненадат своите почитатели с прекрасни и незабравими песни
riton
Плакат за последния концерт на дует Ритон

Това е по-трудният вариант за организация  на концерт, споделиха дует Ритон пред камерата на bTV,  но пък за публиката е много по-вълнуващо.



Здравко разказа как след като приключат изпълненията, много фенове отиват да ги поздравят за прекрасния концерт, защото си тръгват заредени с много положителни емоции.

За един изпълнител няма по-голяма награда от доволната публика.

Втората изненада за концерт 2014 г. на дует Ритон са 11 нови парчета, които Катя и Здравко вече са записали и ще представят пред родната публика.

На първото видео можете да чуете една от най-новите и непознати все още песни на дует Ритон. И тя има огромни шансове да се превърне в евъргрийн, както и огромна част от останалите парчета на Катя и Здравко, които много българи обичат да си тананикат.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.