Ако щете вярвайте: Отварата на баба Ванга топи кило на ден!

1
1236

Отварата на баба Ванга действа безотказно

Рецептата на баба Ванга топи килограми всеки ден, а тя е много проста за изпълнение. На фона на драконовските мерки за отслабване и зверското гладуване, както и не толкова безопасните хапчетата, „церът” на петричката врачка е уникално лесен.А ефектът е безспорен и доказан. Всеки, който иска да се отърве от извън габаритните си размери и да има стройна фигура, а и да не се сблъсква след това с омразния йо-йо ефект, може да я изпробва.

Както при повечето случаи, така и при топенето на излишните килограми, баба Ванга се опира на билките, които растат по нашата земя. В безценната рецепта за отслабване стои едно растение, което расте почти навсякъде из нашата родина.То се нарича омайниче, а отварата на ясновидката за елегантен външен вид е следната.

Рецептата на баба Ванга за отслабване е уникална
Рецептата на баба Ванга за отслабване е уникална

Необходим ни е голям съд, в който освен вода се добавят и 100 грама от изсушената билка омайниче. Водата трябва хубаво да заври, след което се оставя на котлона още пет минути. Кипенето трябва да обилно. Оставя се отварата да изстине и се прецежда. С нея се облива тялото, но след като предварително добре сме се изкъпали. Вечер се пие и една чаша от запарка с маточина. Процедурата се повтаря в продължение на три дни.Може да го правим след това до теглото, което желаем да стигнем, като на всеки три дни правим ден или два почивка.

Пророчицата предписвала този начин за сваляне на килограми още от младини. После дебеланковиците идвали при нея и искрено й благодарели, че ги е отървала от излишните килца, свидетелстват очевидци.Племенницата й Красимира Стоянова в книгата също пише, че рецептата е уникална и има поразяващ ефект. Всеки ден се „прощаваш” с един килограм, без повтарящия се ефект, е записала дословно роднината й.



Ванга винаги е казвала, че билките действат на човека само ако са брани от страната, в която той е роден. Тя обаче препоръчвала да не се смесват, а за всяка болест да се търси помощта само на едно от лечебните растения. Работата е да се открие за коя болка, каква билка помага. „Аз не съм голям билкар, на мене тези билки ми се казват. Много често имената им, които изричам, са ми напълно непознати”, признавала си Ванга.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.