Феноменът Стела Димитрова: Спира дъждове, вдига болни от легло!

2
1534

Стела Димитрова управлява стихиите

Да, има феноменът Стела Димитрова има и такава дарба. Енергийното й поле е толкова силно, че покрай нея златото се разпоява, часовниците спират хода си, компютрите се развалят, лампите гърмят, има смущения с тока. Сменила е много мобилни телефони и непрекъснато се шегува, че за нея трябва да работи цяла фабрика за джиесеми.

Стела разбира още на 11 години, че се отличава от другите. Тогава сънува и пророческия си сън. Като малка боледува от пневмония и лекарите я отписват. Тогава дядо й Петър я води с волска каруца до съседното село. Там тримата лечители дядо Влайчо, дядо Жельо и дядо Пейо я лекуват четиридесет дни, и й предричат огромната дарба. Пророчествата им се сбъдват.Това не може да забрави и до днес известната биоенерготерапевка Стела Димитрова. На необяснимата й дарба се доверявал дори Тодор Живков, признава я петричката врачка леля Ванга, а върволицата хора пред дома й не спира вече десетилетия.

Стела Димитрова укротява стихиите и вдига болни от легло
Стела Димитрова укротява стихиите и вдига болни от легло

Въпреки официалната държавна политика на недоверие към свръхестествените й сили, тя е подложена на множество изследвания през 1986 г. Изпращат я и в тогавашния Съветски съюз. Няколко седмици учените от Ленинградският институт по механика и оптика я подлагат на щателни експерименти с физически прибори. Изводът е, че има висока степен на биоенергийно излъчване. И то е шест пъти по-силно от това на Джуна, с която се среща лично.stela2

Стела Димитрова казва, че не е ясновидка, а дарбата й е да „прави” хората, т.е да вдига енергийното им поле.Дланите й са наистина вълшебни. Пръстите й се движат около тялото ти, без да те докосват, вадят нещо невидимо около теб. Необяснимо е, но след като Стела те е „направила“, вече не си ти, твърдят нейни пациенти. Енергията й вдига на крака приковани с години на легло, затваря рани, лекува тежки заболявания.



Феноменът променя pH-то на водата. Шест пъти е викала и спирала дъжд. Звучи невероятно, но очевидци на дарбата й не се съмняват в чудото.Стела Димитрова казва, че и къщата й, разположена на ръба на магистралата Пловдив-Асеновград, също успокоява и лекува.„Какво ще стане с ръцете ми?”, попитала преди време баба Ванга. „Ти не се тревожи за тях. Те не са твои, тях Бог ти ги е дал”, бил отговора на петричката пророчица.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.