Проф. Стамен Стаменов разкрива още тайни за извънземните (ВИДЕО)

0
734

Единственият българин, който работи толкова усърдно в областта на извънземните у нас е проф. Стамен Стаменов, който разкрива невероятни факти пред нас

Наред с проф. Стамен Стаменов,  проф. Лъчезар Филипов е другият най-голям български активист, който работи в посока популяризиране присъствието на извънземните на Земята.

Разликата между двамата професори е, че проф. Филипов не е споменавал до сега да е имал реална среща с извънземните, докато проф. Стамен Стаменов – да.

Докато гостува при Сашо и Деси по Би Ти Ви, проф. Стамен Стаменов коментира изключително интересни въпроси, свързани с извънземните.

От него научаваме, че извънземни работят със земляни в специализирани лаборатории, в които съвместният интелект допринася за реализирането на нови знания, технологии и други благини за земните хора.



Проф. Стамен Стаменов обясни, че цялата техника, с която е оборудвано студиото на Би Ти Ви, например, е взаимствана от техниката в корабите на извънземните.

stamenov-stamen
Проф. Стамен Стаменов отново ни изненада с изключително интересна информация за извънземните

Проф. Стамен Стаменов сподели, че негов приятел от САЩ му изпратил материал с много снимки за онова, което първите космонавти са видели и заснели на Луната.

През 1972 г. Конгресът на САЩ, под натиск на обществеността, гласува закон за разсекретяване на всички документи, свързани с извънземните на Земята.

При втората катастрофа на кораб на извънземните, учените откриват същество, което наричат Ипс. Това същество е живяло цели 4 години у нас в специални лабораторни условия и е дало изключително интересна информация на американските учени.

Изгледайте цялото видео до края, за да научите лично от проф. Стамен Стаменов още неподозирано интересни факти за извънземните.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.