Ангела Меркел-дъщеря на Адолф Хитлер? (Шокиращи факти)

1
546

Ангела Меркел може да се окаже дъщеря на Фюрера

Германският канцлер Ангела Меркел вероятно е наследничка на Адолф Хитлер. Според документи на немските тайни служби през 1954 г. се е родила дъщеря на Фюрера, наречена Анджела. Ангела Мюркер е родена 17 юли 1954 г., но в архивите на КГБ за нейна истинска рождена дата се сочи – 20-ти април. Ако това е истина, оказва се, че щерката на Хитлер е родена на същата дата, като дъщеря му.

Карл Клаубер твърди в спомените си, че е дълбоко замразил сперма на Хитлер. „Лекарят на смъртта” от концлагерите признава това пред руснаците, като лежи седем години в затвор в Русия след края на Втората световна война. Според някои версии съветските тайни служби се заинтригували от думите му и спретнали таен експеримент, пише Чудеса. В него участвала сестрата на съпругата на Хитлер-Ева Браун, като я осеминили изкуствено със замразения репродуктивен материал. В резултат на което ражда момиче.

Ако това се окаже истина, съвпадението на рождената дата на Ангела Меркел и нейния предполагаем родител е една и съща – 20-ти април.

Ангела Меркел може да се окаже щерка на Адолф Хитлер
Ангела Меркел може да се окаже щерка на Адолф Хитлер

След раждането й САЩ, Ватикана и Русия сключват тайно споразумение. Настойничеството поема католическата църква, като на детето се дава фалшива самоличност и фалшиво семейство. То е записано като Ангела Доротея Кеснер.



През 1977 г. тя се омъжва за физика Улрих Меркел, а се развежда с него през 1982 г. Меркел става канцлер на Германия на рождената дата на Хитлер. Според тайното споразумение на трите велики сили Ангела щяла да получи международна власт, когато на папския престол се възкачи свещеник с германски произход.

Това се случва, отново на 20-ти април 2005 г., когато глава на римо-католическата църква става нациста Йозеф Ратцингер, известен като папа Бенедикт XVI. Случайни ли са всички тези съвпадения? Настина ли Ангела Меркел е дъщеря на Фюрера или е чиста конспирация?

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.