Седмичен хороскоп от 3 ноември до 9 ноември 2014 г. – 2 част

0
326

Вашият седмичен хороскоп (от 3 ноември до 9 ноември 2014 г.) – част 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп вие сте способни да извършите дори невъзможното, но през настоящата седмица си струва да помислите, необходимо ли е да го правите. Вероятно ще приемете предизвикателството и резултатът е предварително известен. Остава само през почивните дни да организирате грандиозно парти за поредната победа. Бъдете себе си!

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Очаква ви нелека и отговорна седмица. По всичко изглежда, вие сте на прага на нещо голямо. Това може да бъде радикална промяна във външния вид или нова работа. Поемете инициативата в свои ръце, вземайте решения бързо и доведете започнатото докрай. През уикенда няма нужда да се доказвате, безобидният спор може да предизвика сериозно недоразумение.

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) През тази седмица ще трябва да сложите в ред всичко и ако изхвърлите ненужните и досадни неща, веднага ще се почувствате по-добре. Сега е добър момент да се освободите от всичко излишно и безполезно в живота. Късметът ви очаква, ако заемете активна настъпателна позиция. Обърнете внимание на ситуацията в личен план.

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) Според вашия седмичен хороскоп преди да приемете изкусително предложение, трябва да разучите и обмислите всичко, без да се залъгвате и вярвате в обещания. През настоящата седмица се препоръчва да не предприемате рисковани действия. Едва към края, драстична промяна в ситуацията ще наложи да вземете сериозно решение, което ще се отрази на перспективите за близкото бъдеще. Послушайте своята интуиция!



ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) Забравете обидите и ако през настоящата седмица отхвърлите тази тежест, ще се почувствате свободни и независими. Полезно е да рестартирате отношенията, като коригирате някои недоразумения във взаимното разбиране. Не е време за рискове и необмислени авантюри. Удовлетворението от изпълнените обещания ще има добро материално измерение. Проявете разбиране към хората, които ви обичат.

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп идва време за решителни действия. През настоящата седмица ще отпадне последното сериозно препятствие и тогава пътят пред вас ще бъде открит. Не се разсейвайте с маловажни детайли, а се фокусирайте върху най-главното и значимо за настоящия етап. Така ще ви остане повече време за пълноценен отдих и релакс. Един уикенд на свеж въздух в лоното на природата ще ви се отрази прекрасно.

КЪМ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.