Лечителят Желязко Узунов: Отварата лекува 100 болести, „чисти” шлаки и отрови!

2
1544

Желязко Узунов, познат като бай Жеко, вярва в силата на билките

Желязко Узунов съветва всеки да се обърне към силата на народната медицина. И завинаги ще изхвърли хапчетата. Желязко признава, че има две страсти в живота си – народната медицина и Бог. Лечителят от ямболското село Кукорово е странна птица.Той цари с билки и молитви, и ако някой му даде пари от благодарност, ги дарява.

Не взима никакви финикийски знаци за лечението на хората, а за такса и дума не може да става. На практика Желязко Узунов е  отшелник, много рядко излиза не от стаята си, а и на двора, в иначе голямата си къща. Бай Жеко почти не вижда слънцето, а и то него. Той е човек на нощта, на молитвите и на някакво негово си общуване с Бога. Счита, че се разбира с него и това му дава сили да лекува хората. Билките също помагали, дори много, но най-вече неговите молитви, твърди чудакът.

Желязко Узунов лекува с билки и говори с Бога
Желязко Узунов лекува с билки и говори с Бога

Домът му е целият в дърво, като в мистична приказка. Бай Жеко не обича да лекува от разстояние. „Тук трябва да дойдеш, да те видя, да кажа молитва за теб и после да те поръся с билки”, винаги отговаря малко троснато по телефона.

Клиентите, които е лекувал казват, че понякога изпадал в транс и вървял из стаята. „Усещам кога изветрява духовната нечистота. Тогава отпращам хората. Но трябва да имаш голяма, небесна сила”, разкрива част от тайната си народния лечител.



Ето една от неговите рецепти, която лекува сто болести. Няма лъжа, няма измама, категорични са тези, които са я пробвали. Отварата укрепва и прочиства целия организъм, засилва имунната система, чисти като с шкурка кръвоносните съдове, действа благоприятно на сърцето, премахва излишните мазнини, подобрява обмяната на веществата. Лекува още женски болести и възпаления.

Взима се стъклен съд и 12 скилидки чесън, които се разрязват на четири. Към тях се добавя половин литър червено вино. Бурканът се оставя на светло и по възможност на осветен от слънцето прозорец. В продължение на две седмици се разклаща по два-три пъти на ден. След това се прецежда и се затваря в тъмна бутилка. От така приготвената смес се пие по една чаена лъжичка, три пъти на ден. Процедурата може да се повтори отново след половин година, е заръката на Желязко Узунов.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Желязко раздава толкова много вода от Червено море, че по едно време имаш чуството , че зад къщата при кокошките има две водоноски.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.