Седмичен хороскоп от 3 ноември до 9 ноември 2014 г. – 1 част

0
412

Вашият седмичен хороскоп (от 3 ноември до 9 ноември 2014 г.) – част 1

ОВЕН (21 март – 20 април) Според вашия седмичен хороскоп настоящата седмица може да ви затрупа със задачи, но трябва да се ангажирате само с това, което е по силите ви. Не подкопавайте здравето си и отношенията с близките хора. Отделете необходимото време за почивка и общуване. Ще избегнете конфликт, ако не налагате възгледите си на околните. През уикенда някой ще се нуждае от вашата подкрепа и внимание.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Настоящата седмица ви носи толкова много енергия, че околните трудно ще може да ви догонят. В работата се пазете от недоброжелатели, на които вашата работоспособност разваля комфорта. Възможни са проблеми, поради липса на информация. Не се отказвайте от мечтите, поне едно ваше заветно желание е на път да се сбъдне!

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Настоящата седмица обещава желаната свобода на действие, но е необходимо да подходите разумно. В много случаи това предизвиква само анархия и хаос. Сега трябва повече да мислите, преди да говорите, за да не пострадат личните и служебни взаимоотношения. Бъдете честни към себе си и другите. Уикендът обещава прекрасни възможности за нови запознанства.

РАК (22 юни – 22 юли)  Според вашия седмичен хороскоп вероятно през настоящата седмица трябва добре да се подготвите за празник. В работата или семейството се очертава важно тържество, така че е необходимо да намерите време за шопинг. Възможни са неочаквани промени към по-добро в отношенията с околните. Не пропускайте шанса да сключите мир и си гарантирате спокойствието.



ЛЪВ (23 юли – 22 август) Ако тази седмица не сте склонни към общуване, може би надделява стремежът към усамотение и желанието да се потопите в своя вътрешен свят. Важните неща по-добре да отложите за известно време. Насладете се на уюта на своя дом. Постарайте се да отдъхнете от шума и суетата, като избягвате контакта с хора, които не вдъхват доверие.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Според вашия седмичен хороскоп през настоящата седмица има вероятност за значителна промяна сред лицата, които ви заобикалят. С предишните имате все по-малко общо, но се появяват и нови хора. Приоритетни са пътуванията, новите контакти и общуването. Не забравяйте, че участието във важни срещи обещава да придобие реално финансово измерение.

КЪМ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.