Чудо: Храм спасява от тежки болести, лекува и наркомани!

0
356

Божи храм цели всякакви болежки

Църква ни спасява от различни заболявания. Тя е помогнала и на наркоман да се избави от зависимостта. Твърди се, че само една нощ е достатъчна да се преспи в малката църквичка и чудото става. На сутринта си като прероден, а от болката ти няма и помен. Изцелението се случва в храма „Св. Антоний”, който се намира в Мелник. Светата обител е построена през далечната 1765 г. и в момента е една от трите действащи църкви в малкия град. На пода на храмът има плоча със символа на Цариградската патриаршия-двуглав орел.

Смята се, че тя има целебна сила и след като човекът преспи вътре, се избавя от своите болести.Вярващият трябва просто да стъпи на плочата, да приемете енергията, която дори ще почувства осезателно, още щом прекрачи църковната порта. И магията се случва. Навсякъде вътре има стенописи на икони, на ангели, цветя и къщи с прозорци. Те са наполовина черни. Това е така, защото идеята е, че идваш с проблем, а си тръгваш без него, разкриват символиката местните жители.

Храм "Св. Антоний" цери болни
Храм „Св. Антоний“ цери болни

Храмът не винаги е отворен, затова желаещите да го посетят просто трябва да попитат за клисаря. Той не само ще отключи вратата, но и ще разкаже куп интересни истории за излекувани хора, и за чудодейната сила на „Св. Антоний”.

Жителите на западният град споменават и за още една прелюбопитна история. В града един път пристигнал наркоман и влезнал в храма. Младежът бил окован с вериги, останал само една нощ и на другия ден си тръгнал пречистен.



Преди да напусне църквата, получил и опрощение от местния свещеник. Младият мъж се върнал в града отново, след месец и радостно споделил, че се е излекувал напълно. Легендите разказват, че греховете на хиляди хора били опростени, след като преспят само една нощ вътре, зад църковните врати.

Тайната на излекуването се криела в иконата на храмовия светец. Очевидци споделят, че само с няколко молитви можеш да се излекуваш от налегналите те заболявания. А вечер жителите на града често чували странни шумове. Според тях това били бесовете на болните, които оставали в храма.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.