Проверено: Скално образувание лекува безплодие! (Ето къде се намира)

0
934

Скално образувание цери безплодие

Скално обрузование наистина е доказано магическо място. На него бездетни жени забременяват, без процедури ин витро. Трябва само да минеш под процепа в скалата и мечтаната рожба скоро ще те споходи. Местните жители наричат странните скали Провиралката. И има безспорни доказателства, че ако жена, която чака бебе се промуши, скоро след това ще зачене. Чудодейното място се намира над кюстендилското село Лиляч.

Разкази на местни и справки в Интернет показват, че местността е богата и на силни енергии. До слабо познатия скален комплекс се стига по неугледен планински път, който се извива към възвишение, разположено над селото.

Чудодейната скала Провиралката, лекува безплодие
Чудодейната скала Провиралката, лекува безплодие

Пътеката продължава да се вие по скалите до ниша с параклис, минава през каменни сводове, за да стигне до огромен скален къс с тесен процеп отдолу. Ако се вгледате внимателно, той наистина прилича на долната част на женски гръб, гледан отзад. Това представлява Провиралката. Точно там трябва да се промуши жената, ако иска да стане майка, а не е успявала досега.

Провиралката е останала още от времето на тракийското племе пеони. Цялата местност е позната като Манастира. Там има и храм „Св. Георги Победоносец”, но се отваря само по време на храмовия празник, когато става събор и се раздава курбан за здраве.



Според запознати в околността има непроучен некропол. Те не изключват и възможността под пасищата да лежи древен град. Но неоспорим исторически факт е, че съпругата на римския император Юстиниян I също заченала и родила, като се промушила през мистичната скала, разказват местните. Това не е случайно, защото според древните документи самият Юстиниян е роден някъде там.

За останалата през вековете магическа сила на скалното образувание свидетелства и известната ясновидка Василка Анакиева. Тя води на отчет около двеста бебета, които са родени след „процедура” през Провиралката.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.