Влади Въргала се ангажира с една уникална инициатива

0
238

Владислав Карамфилов или както го знаем всички Влади Въргала в момента се ангажира с инициатива, която е насочена към най-малките

По случай 26 години от първото излъчване на студентското предаване „Ку-ку“, добре познатите ни кукувци се събраха и написаха книга.

Представянето на книгата „Ние сме Ку-Ку“ ще се състои на 26 януари 2016 г. в София.

За повече информация прочетете поканата от екипа, приложена по-долу.

Но това не е всичко.



Докато Влади Въргала гостува в предаването „Комбина“, той сподели, че приходите от продаждабата на книгата отиват за благотворителни цели.

Всяка книга струва по 14,99 лева.

vladi
Влади Въргала

Събраните средства ще бъдат дарени на софийската клиника „Света Анна“. С тях ще бъде закупен мобилен рентгенов апарат за отделението по неонатология.

Всяко бебе, след като се роди в родилна зала, продължава своя престой в отделението по неонатология, докато настъпи момента да бъде изписано с неговата майка от родилния дом.

Всеки българин, който си купи книга, става дарител за спасяване живота на най-малките българчета, които предстои да се родят напред в годините.

Затова, не се колебайте да отидете на представянето на книгата, ако живеете в София или да си я вземете от книжарниците, когато бъде пусната в масова продажба.

 

ku-ku-kniga
Корицата на книгата
ku-ku-kniga
Покана от организаторите за представяне на новата книга. Кликнете върху снимката, за да разчетете текста

Лора Крумова и Галя Щърбева получиха по една книга с посвещение, а двете дадоха 30 лева на Влади Въргала, за да бъдат съпричастни към благородната кауза.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.