Лесен тест разкрива поведението ни в любовта (I част)

0
233

Вижте тълкуването на резултатите от теста

ПЪРВАТА ЧАСТ ОТ МАТЕРИАЛА МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ТУК.

В първата част от този материал ви посочихме въпроси от любовния тест, на които трябва да отговорите.
Най-важното условие, за да са верни резултатите от лесния тест бе да отговаряте, без да се замисляте.

Ето и тълкуването на отговорите, които сте дали на този тест:
1. Пътят, който сте избрали, за да стигнете до вашия любим показва начина, по който се влюбвате. Ако сте се спрели на прекия път, това показва, че се влюбвате бързо и лесно, а ако сте избрали дългия ви е необходимо повече време.

Вижте тълкуването на резултатите от теста
Вижте тълкуването на резултатите от теста

2. Цветът на розите в този тест показва колко сте готови да дадете и какво очаквате да получите в замяна. Ако преобладават червените рози, то вие сте по-склонни да давате, а белите – да получавате.
3. Начинът, по който реагирате в дома на вашия любим показва как се справяте с проблемите. Ако искате да го повикат означава, че се надявате проблемите да се решат някак си сами, а ако отидете сами – подхождате директно към проблемите.
4. В случай, че събудите любимия си, това е знак, че очаквате той да се промени заради вас, а ако го оставите да спи, то вие го обичате такъв, какъвто е.
5. Изборът на място, на което да поставите розите показва колко често искате да бъдете със своя любим човек. Ако ги оставите на прозореца означава, че искате да запазите свободата си, а на леглото – искате да сте постоянно до него.
6. Пътят, който сте избрали, за да се върнете у дома показва продължителността на връзките ви. Изборът на краткия път означава, че бързо разлюбвате партньора си, а ако сте предпочели дългия е знак, че се стремите към дълга връзка, пише ezine.bg.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.