Избери своите подаръци за Свети Валентин ТУК!

0
396

Наближава празника на влюбените – 14 февруари, а с това и търсенето на най-интересния и впечатляващ подарък за любимия човек.

Можете да се настаните удобно на топло в къщи и да разгледате различни идеи за подарък.

Замислете се дали Вашата любов обича екстремни преживявания, вечеря на свещи, или сувенир, който да постави в дома си? Всеки човек е различен, както и вкуса му. А Вие, които търсите най-доброто предложение, със сигурност знаете, какво ще предизвика широка усмивка, доза изненада и изпълнени с любов очи.

Подари с любов Подари с любовЗнаете ли, че дори един скромен подарък, малък като размер, и на скромна цена от 5,99лв може да бъде идеалният подарък – тук>?

По-важен е жеста, не винаги цената.  Гравираното бобче и любовни късмети са един изключително романтичен и нестандартен подарък. Предлагаме голям избор от късмети в кутия – Обичам те на 100 езика, 69 причини Обичам те, защото…, 365 късмета с любов за мъж, 365 късмета с любов за жена….



Бутилка вино с любовен етикет със снимка също е добро решение, при това на много добра цена – 14,90лв. тук> Можете да организирате романтична вечеря на свещи и да подарите това вино. След консумацията, запазете бутилката за спомен. За да напомня за деня, в който е подарена. Освен вино, за ценителите на марките Джак Даниелс и Бейлис също имаме любовни предложения!

Подари с любовАко искате подаръка да е нещо съвсем различно, имаме още идеи!      Най-новото ни предложение е символ на любов и щастие!

Подарете емоция – пуснете бял гълъб, и си пожелайте силно най-голямата Ви мечта! Ако сте на оживено място, всички хора, които са свидетели на това, ще бъдат по свой начин участници, и ще почувстват Вашата любов!

Подари с любовНе мога да пропусна и уникалната пинята във форма на сърце, която е изработена от 500 хартиени рози! Към нея като подарък ще получите и пръчка за разбиване – стрелата на Купидон! И нека това да бъде единственото разбито сърце!

За реалистите ще споделя, че предлагаме красиви подаръци с текст и снимка, като преспапие сърце, любовни рамки с Ваша снимка, красиви възглавнички с текст и снимка, любовен катинар, гравирани подаръци с надпис, уникални колажи с Ваши снимки в различни форми и размери – сърце, коте, четирилистна детелина, Айфеловата кула, а може и с избрана от Вас форма!

podari-s-liubov5

 

Подари с любов
Тази година в ХИТ №1 се превърна Стенния любовен часовник

Тази година в ХИТ №1 се превърна Стенния любовен часовник със снимка в сърце и изброени причини Обичам те, защото… Всеки час от денонощието, 24 часа, различна причина! С Вашата снимка!

Не мога да подмина вкусните сладки подаръци, защото шоколада е романтика, наслада и…   афродизиак 🙂  Идеи и варианти различни – и като форма, и като цвят, и като вкус на шоколада – млечен, натурален, бял или бонбони с различен вкус. Топ предложение са бонбоните Тофифи с етикет сърце с пандела и Ваша снимка. Разгледайте цялата палитра от идеи и предложения – и открийте Вашият подарък!

За по-напредналите отделихме нова категория с еротични подаръци с идеи – закачки и … играчки. Дали това ще е романтична кошница с плюшка, Букет от бонбони, Купа с надпис Най-обичан мъж/жена или кутия с папируси Обичам те – избирате Вие! Насреща сме за Ваши идеи и хрумвания, дори и да не ги откриете на сайта, изпратете ни запитване на office@podarisliubov.com или ни потърсете на телефон 0887712480.

Всички подаръци за Свети Валентин може да разгледате ТУК>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.