ТОП 8 актуални модни тенденции за лято 2014 (СНИМКИ)

0
376

Лято 2014 е на прага, а ние трябва да се подготвим, за да изживеем незабравими летни месеци.  ТОП 8 актуални модни тенденции  ни идват на помощ

Българските и световните дизайнери определиха още през есента на 2013 г. какви ще бъдат новите модни тенденции.

Ето кои са характерните особености в модата за лято 2014.

Особено актуални това лято са ризи, блузи, Т-шърти  и сака с десени на големи цветя. Флоралните мотиви са превзели света на модата. Те ни зареждат с прекрасно, цветно и жизнерадостно настроение.

модни тенденции
Потници, сака и блузи, но с цветя – това са най-новите модни тенденции

Най-моден цвят е оранж. Ако решите да се впишете в последните модни тенденции не трябва да забравяте, че оранж не подхожда на всеки типаж. За предпочитане е да имате по-мургава кожа или след като сте хванали хубав тен на морето.Оранж на бледа кожа подхожда само ако сте с рижава коса. Ако цветът на косата ви е кестеняв, оранж също би ви подхождал.

Дизайнерите налагат комбинацията черно-бяло. Летни рокли, панталонки, Т-шърти, шалове с черно и бяло като рае, точки или фигурални тъкани ще ви накарат да се чувствате невероятно модерни.

Другите актуални цветове са бледите и пастелни като розово, синьо, мента, резеда.

модни тенденции
Модни тенденции лято 2014 – дълги до земята поли

Различните модни тенденции за лято 2014 са дълги до земята поли. Може да бъдат едноцветни или пъстри, може да бъдат с ластик или с широк колан, може да бъдат с копчета, цепки, плохи – това няма никакво значение. Важно е само едно – дълги до земята поли, които ще държат прохлада в летните горещини.

Лежерните обувки са разнообразни – еспадрили, ниски сандали с каишки или с върви, сандали с висок корков или ленен ток.

модни тенденции
Модни тенденции лято 2014 при обувките

При официалните обувки отново се завърна модата без платформи. Високи тънки токове, разнообразни материи и цветове, но с тънка подметка.

Модни тенденции за лято 2014 в грима също крият много изненади.    Плътни устни с тъмно червено червило са изключително актуални.

Ако не желаете да имате ярки устни, направете ярки своите клепачи. Поставете блестящ грим в електриковосиня гама и вие ще бъдете неустоими.

модни тенденции
Конската опашка е хит в модни тенденции лято 2014

Коафьорите дават огромна свобода на дамите като модни тенденции за лято 2014 г. Късите коси винаги са хит в летните горещини, но ако имате по-дълга коса, тогава не забравяйте, че средният път отново е хит.

Висока или ниска конска опашка, с или без бритон,  и плитки са не само чаровни, но и модерни начини за прическа.

Възползвайте се от модните тенденции за лято 2014 и бъдете щастливи!

сподели бутон

loading...