Пакостливите страни на всяка зодия (II част)

0
191

Бъдете подготвени за тъмните и пакостливи страни на всяка зодия

ПЪРВАТА ЧАСТ ОТ МАТЕРИАЛА МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК.

Както вече стана ясно в първата част от материала, всяка една зодия има своята пакостлива страна и е добре да сте подготвени, за да се справите при дадена ситуация.

Продължаваме с разкриването на пакостливата страна на всяка зодия за останалите шестима представители от зодиака.

Бъдете подготвени за тъмните и пакостливи страни на всяка зодия
Бъдете подготвени за тъмните и пакостливи страни на всяка зодия

Мъжете от зодия Везни често пъти превръщат живота си в истински театър, но стават изключително зли и дребнави, ако нещата не вървят по плана им. Не е изключено дори да си отмъстят.
Дамите пък са с вътрешното убеждение, че са най-красивите на света и непрестанно си просят комплименти.Представителите на зодия Скорпион на свой ред са твърде самовлюбени. Те не могат да понесат възражение или мрънкане. Не остават длъжни като при отмъщението си използват коварни методи, които могат да ви счернят живота.
Дамите се превръщат в лепки, от които не можете да се отървете, но пък поне не са отмъстителни.

Мъжете от зодия Стрелец да изключително раздразнителни и не пропускат възможност за изневяра. За капак на всичко, често си позволяват да лъжат.
Дамите пък са женският вариант на Казанова и това е най-лошата им черта.

Козирогът пък е изключително досаден с непрестанните си проучвания и винаги сключва брак по сметка. Той е изключително отмъстителен и дребнав.
Дамите винаги се чувстват емоционално измамени и обожават да командват.

Мъжете от зодия Водолей могат удобно се правят на нещо неразбрали и обожават да изясняват конфликтни ситуации. Освен това често им се случва да „забравят” какво са обещали.
Дамите пък са в състояние да съсипят живота на мъжа си, ако не изпълнява капризите им.

Представителите на зодия Риби са с изключително мек характер и затова често жените ги въртят на малкия си пръст. Не допускайте обаче да се озлоби, защото тогава е способен на неподозирани подлости.
Дамите живеят в измислен свят, но не са отмъстителни. Въпреки това не забравят всеки един, който им е причинил злина и си го връщат при първия удобен момент, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.