Истина е: Извънземен скален космодрум цери дископатии и безплодие! (Вижте къде е)

2
656

Скала цери дископатии и безплодие

Скален масив лекува духа и тялото. Все по-голяма известност придобива скален комплекс, който цери дископатии и дарява с дългоочакваната рожба. Той се намира над кюстендилското село Неделино. Чудноватото място е разположено в подножието на Конявската планина.От стари времена се знае, че камъните там лекуват не само тялото, но и дават мир и покой на душата.

Емигрант от Канада разказва чудна случка от срещата си с мистериозните скали. Той дошъл на среща със свой стар приятел в селото. Гастарбайтерът страдал от лумбаго, което не му давало мира. Заради тежката работа, която извършвал цели четири години в странство, болките в кръста се увеличавали. Но още с наближаването към скалите той усетил нещо като мравучкане по тялото си.

Когато стигнали, останал изумен от гледката. Наоколо били разпръснати цял скален комплекс, с причудливи форми. Той застанал в нещо, подобно на параклис, между две от скалните отломъци. „Сякаш някаква сила взе от мен това, което ме измъчваше и я изпрати в небитието. Оттогава нищо не ме боли”, диви се емигранта Кирил.

Скален масив лекува дископатии и безплодие
Скален масив лекува дископатии и безплодие

Хора, които са се излекували, също твърдят, че мястото е изпълнено със странна енергия. Те си тръгвали оттам пречистени, сякаш току-що са се родили.



Според местните мястото има силата да премахва зли сили. Те се лепели по тялото на човека, изсмуквали жизнените му сили и му докарвали куп болести.

Любопитна е и друга теория. Привържениците й твърдят, че мегаскалния комплекс всъщност е космическа площадка за други светове и галактики, построена от атлантите.

В този звезден портал тялото трябвало да се изчисти на фино ниво от нисши същества наречени „празетелоси”. Те били като ненужен багаж и отговорни за много болести. И в крайна сметка лечението било като страничен ефект от пътуването из космоса. Дали е вярна историята не знаем. Но не спират да идват свидетелства, че градежът на атлантите лекува българи и чужденци.

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Чудноватото място се намира в подножието на Конявската планина, в близост до малкото селце Лиляч.и селото е Невестино КЮСТЕНДИЛ!!! . Неделино е град в Смолянска община !!!Пишете точно информацията , не подвеждаите хората ,за да питат значи имат страшни болки и пътуването за тях е сериозен проблем!!!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.