Наталия Кобилкина я загази?

0
249

Дует „Ритон” скочиха срещу рускинята

Чаровната рускиня Наталия Кобилкина, която мъже и жени слушат в захлас, я загази сериозно.

Дует „Ритон” изригна срещу Наталия Кобилкина и паркетния лъв Евгени Минчев. Според Катя и Здравко, тези двамата трябва да бъдат поставени в пълна медийна изолация, тъй като не заслужават общественото внимание.

Здравко Желязков заяви, че подкрепя с две ръце създаването на „Комитет за защита на България“ от издателката и поетеса Божана Апостолова.
Апостолова смята, че журналистите трябва да престанат да се занимават с такива като Наталия Кобилкина и паркетния лъв, а обществото трябва изцяло да ги игнорира.

Дует „Ритон” скочиха срещу рускинята
Дует „Ритон” скочиха срещу рускинята

За никого не е тайна, че дует „Ритон” са във война с Евгени Минчев. Според запознати в основата на враждата им стои завистта – дуетът завижда на паркетния лъв, че се появява много по-често от тях по страниците на вестници и списания.



От бранша издават, че е нормално дуетът да подкрепи предложението на Апостолова – бизнесът на Евгени Минчев върви с пълна пара, Наталия Кобилкина се превърна в истинска звезда, а те провалиха изцяло репутацията си след участието във ВИП Брадър.
Близки до дует „Ритон” издават, че след излагацията, която направиха в риалитито, участията им са сведени до минимум.

В музикалните среди се носи мълвата, че ако Здравко продължава да дразни Евгени Минчев ще си навлече гнева му и музикалната им кариера ще бъде срината само за няколко месеца, пише retro.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.