Невероятно: Параклис и икона на Св. Николай Чудотворец лекува и сбъдва желания!

0
639

Икона на Свети Николай Чудотворец и параклис избавят от беди и сбъдва мечти

Икона на Свети Николай Чудотворец превръща мечтите реалност. В квадратът, който се образува между от град Рила и селата Стоб, Мурсалево и Смочево е разположен параклис „Св. Никола Летни“ , в който се намира чудотворната икона на Свети Николай. Тя върши чудеса, твърдят местни и хора, които вече са изпитали върху себе си магията. Тук се стичат бездетни двойки, немощни и болни старци, хора с тежки заболявания и те оздравяват.

Миряни твърдят, че мястото е свято, там се сбъдват желания, а мечтите, дори и най-смелите се превръщат в реалност. И това не са само предания, които се предават от уста на уста. В параклисът има книга, в която хиляди хора са изразили своята гореща благодарност на чудотворната икона на светеца, с чиято помощ са се излекували или сдобили с дълго чаканата рожба. Листовете крият безброй тежки и заплетени човешки съдби, много затрогващи, но завършили с щастлив край на това енергийно место.

Икона на Св. Никола и параклис лекуват и сбъдват мечти
Икона на Св. Никола и параклис лекуват и сбъдват мечти

Това разказват не само местни, от града или селата жители, а и хора, които са пристигнали от далечни краища, и с вяра са пристъпили към святото място, и са се излекували.

Някои от поклонниците разказват, че светията им се явил и в съня. Той им казал начинитне, по които да се излекуват или да поправят грешките си, за да станат отново жизнени и здрави.



Икона на Свети Никола спасила и моряк от удавяне. Той се казва Николай Димитров от Бургас. Човекът бил част от 11-членния екипаж на злополучно потъналия в Азовско море кораб „Ванеса” през 2009 година. Тогава в ледените води на морето загиват девет български моряка и един украински лоцман.

Оцелял единствено Николай, при температура на водата минус петнадесет градуса. По-късно той разказал, че през цялото време държал в ръката си дървена икона на Свети Николай и се молел. Реликвата му била подарена от неговия дядо и благодарение на нея той единствен се спасил. И това ако не е чудо…

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.