Разгадайте какво бъдеще очаква връзката ви (I част)

0
274

Месецът, в който е започнала връзката ви, е от огромно значение

Още със старта на връзката, един от първите въпроси, които си задаваме е колко ли дълго ще продължи тя и какво ни очаква заедно.

В следващите редове ще ви разкрием бъдещето, което ще има връзката ви. Много специалисти са на мнение, че бъдещето на връзката до голяма степен зависи от месеца, в който е започнала тя:

Ето какво ви очаква:

връзката
Месецът, в който е започнала връзката ви, е от огромно значение

Януари
Ако връзката ви е започнала през този месец имайте предвид, че това не е най-благоприятното начало освен, ако с партньора си не се познавате още от детските години. Само в такъв случай съюзът ви ще е силен.



Февруари
Февруари е един от най-благоприятните месеци за стартиране на връзката ви.
Без значение дали сте прекалено различни или твърде еднакви, то вашата връзка ще просъществува дълго време и ще е много стабилна.

Март
За съжаление, ако връзката ви е стартирала през март, провалът й е почти неизбежен. На всичкото отгоре раздялата ви ще е съпътствана от множество разправии покрай подялбата на имуществото.
Връзката ви би имала шанс само ако един от двама ви е склонен на големи компромиси, но въпреки това нещата ще вървят трудно.

Април
Връзката стартирала през април е истинско влакче на ужасите. Освен твърде емоционална, тя ще е изпълнена с резки възходи и падения. Няма да е скучна дори и за секунда, пише beu.bg.
СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.