Бойко Борисов представи новия кабинет в НС

0
507

Днес работата в НС е свързана с гласуване на новия кабинет, съставен  от Бойко Борисов. Вън „Атака“ правят шумен протест

Цветан Цветанов представи новия премиер на РБ Бойко Борисов пред депутатите в НС.

Бойко Борисов заяви от трибуната на НС, че е настанало време за усилена работа, защото положението в страната е повече от критично.

Новият кабинет се заема с една нелека задача да възвърне стабилността на България.  Новият кабинет е коалиционен, което гарантира още по-големи успехи по време на неговата работа.

boiko-borisov
Бойко Борисов представи новия кабинет в НС

Да бъде мобилизиран целият потенциал на страната в публичния и частния сектор, за да се подобри положението на страната и да се възвърне изгубеното доверие на чуждите партньори.



Социални права и социални плащания на българите, с които да подобри състоянието на народа.

Реформи в здравеопазването, които са съществени за всички.

Националната и енергийна независимост на страната е важна задача на новия кабинет.

Да бъдат привлечени нови средства от европроекти, за да се подобри инфраструктурата. Това са част от задачите, с които ще се заеме новият кабинет, след като бъде гласуван.

Бойко Борисов благодари на своите коалиционни партньори, които са загърбили своите лични амбиции в името на страната, за да работят заедно с останалите партии.

Премиерът Бойко Борисов представи своите четирима вицепремиери и персонално изброи новите министри. Техните имена можете да прочетете ТУК.

Следващата точка в НС са дебати относно избора на такъв кабинет преди самото гласуване, а докато вътре народните представители дебатират, пред сградата на НС се събраха симпатизанти на „Атака“, които публично изразяват своето недоволство.

Начело на протеста стоят бивши депутати от „Атака“.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.