Какво издават бенките по лицето? (I част)

0
348

Ще останете изненадани от значението им

По бенките на лицето можете да разчетете много за техния притежател.

Всъщност истината е, че често пъти бенките се смятат за сериозни неприятности, но това не е така и в следващите редове ще ви го докажем.
Бенките могат да допълват красотата и живото доказателство за това са супер моделът Синди Крауфорд и певецът Енрике Иглесиас. Да не забравяме и кралицата на попа – Мадона.

бенките
Ще останете изненадани от значението им

Бенките разбира се си имат и своите неприятни страни. Понякога причиняват болка, появявайки се по лицето, което налага отстраняването им чрез някой от съвременните методи.
Малцина обаче са запознати със значението, което носи всяка една от тях.
Още от древни времена се знае, че бенките по лицето имат определен смисъл, който се определя не само от местонахождението им, а и от размера и формата им.

Днес ще ви запознаем с някои от техните значения, достигнали до нас от древността.
Смята се, че ако мъжът има бенка на челото, това е признак за щастие. За представителките на нежния пол пък това е знак, че ще имат щастлив брак.
Ако бенката се намира отдясно на челото, това е знак, че притежателят й е с изключителни качества. Според специалисти това е знак, че човекът с такава бенка ще има много успешен живот.
Бенката от лявата страна на челото пък издава, че човекът притежава сила и решителност и по природа е доста екстравагантен, пише sanovnik.bg.
СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.