Любовните съвети на великия Петър Дънов

0
368

Вслушайте се в думите на великия учител

Великият учител Петър Дънов е изнасял безброй беседи на различни теми, засягащи човешкия живот.

Разбира се една от тези теми, е любовта, без която никой от нас не може да съществува. Понякога се сблъскваме с огромно разочарование и продължаваме да търсим любовта, което е живото доказателство, че тя ни е жизнено необходима.

Петър Дънов казвал, че мисълта е способна да контролира всичко. Казано с други думи това означава, че ако обичате човека до вас прекалено силно и постоянно мислите за него, вие му вредите. По този начин отнемате спокойствието му.
Петър Дънов учил своите последователи, че любовта означава да оставиш човека на спокойствие и да искаш само най-доброто за него.

Петър Дънов
Вслушайте се в думите на великия учител

От друга страна, когато търсите любов, не бива да изпитвате никакви съмнения. Ако трябва да се каже кратко, точно и ясно, ако искате да бъдете обичани, не бива да се съмнявате, а ако искате да ви обичат, не бива да изпитвате страх.



Петър Дънов казвал пред своите последователи, че физическата любов ни носи огромни промени и всеки, който се докосне до нея трябва да е подготвен да понесе не само радост, а и мъка.
В заключение великият учител съветва да не съжаляваме за любов, която не може да понесе изпитанията, пред които ни изправя животът, тъй като тя не е истинска, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.