Формата на ръката издава съдбата ви (I част)

0
280

Ще останете изненадани от това, което ще научите

Формата на ръцете ви сама по себе си е достатъчна, за да издаде голяма част от съдбата ви.

Хиромантията е изключително древна наука, която освен по линиите, изрисувани върху ръцете, може да разгадае съдбата ви и по тяхната форма.
По външната страна на ръцете ви, са изписани силните и слабите ви страни.
Гадаенето на съдбата по формата на ръката ще ви е от полза, тъй като ще ви даде насоки, които да коригирате онези неща от живота ви, които ви пречат да жънете успехи.

Ще останете изненадани от това, което ще научите
Ще останете изненадани от това, което ще научите

Преди да преминете към гадаенето на съдбата си, разгледайте внимателно четирите основни типа ръце и определете кой тип е вашата ръка.
Ето каква е съдбата ви според формата на ръката:

Форма 1
Съдбата на хората с тези ръце зависи само и единствено от самите тях. Те са тези, които определят съдбата си и рядко чакат чужда помощ. С удоволствие спазват семейните традиции и ритуали.
Тези хора са изключително практични и рядко се стремят към неща, за които са наясно, че няма как да притежават. Те са изключително лоялни и общителни и могат да намерят общ език с всеки.



Форма 2
Притежателите на тази форма на ръцете не си падат по рутината и гледат на изневярата като на смъртен грях. Те правят всичко, с което се захванат с изключителна лекота и грациозност. Изключително емоционални и импулсивни личности са и обичат да подчертават всеки свой жест или дума, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.