Формата на ръката издава съдбата ви (II част)

0
286

Хиромантията е една от най-древните науки

Първата част можете да прочетете ТУК

Както вече ви информирахме формата на ръката е един от най-големите издайници на съдбата ви.

За никого не е тайна, че хиромантията е една от древните науки, която освен по линиите на ръката, може да разчете съдбата ви и по нейната форма.
В първата част на този материал ви запознахме с две от формите на ръцете, а в следващите редове ще ви запознаем с останалите две.

съдбата
Хиромантията е една от най-древните науки

Форма 3
Ако сте притежател на третата форма на ръката, то това означава, че сте доста нервни, но това се дължи на излишък ви от енергия.
За сметка на това съдбата ви е дарила с отлични организаторски способности и освен това притежавате таланта да манипулирате хората с абсолютна лекота.
Вие се интересувате от всичко ново на хоризонта и често тествате някоя от новостите. Хубавото при вас е, че сте позитивни и изключително лесно можете да се впишете в новия си екип на работа например.



Форма 4
Притежателите на тази форма ръка са хора, които вечно изпитват съмнения и противоречия. Те са изключително чувствителни и лесно могат да се поддадат на чуждо влияние. Съдбата ви е отредила да улавяте с лекота всяка една емоция. Интересувате се повече от духовността, отколкото от материалното изражение на живота.
Специалистите по хиромантия съветват да не робувате на навиците си, а да правите всичко възможно, за да разнообразявате живота си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.