Проверено: В този манастир се сбъдват желания, лекуват се страшни болести!

5
531

Манастирът сбъдва желания, икона изцерява страшни болести

В този божи храм се случват чудеса. В манастира бездетни  двойки се превръщат в щастливи родители, болни стават на крака. И това е истина, а свещениците има цяла книга, в която са описали безкрайните чудеса, случили се под купола на светата обител.

Това е обрадовски манастир „Свети Мина” в София. Преди е бил цял манастирски комплекс, в който е имало най-малко четиридесет параклиса, разрушени по време на османските нашествия. Християнският храм се намира в квартал „Бенковски” в столицата.

Легендата гласи, че иконата на светеца не само изпълнява желания, но лекува от смъртоносни болести. Не са един и два примерите, когато жените се сдобиват с така желаната рожба под купола на манастира и иконата на храмовия светец.

Ивана е една от хилядите млади момичета, които след брака си искат да имат голямо семейство, с деца. Но това не се случва. Със съпругът й опитват ин витро, защото диагнозата на лекарите е запушване и на двете маточни тръби. И тя забременява.В манастира "Св. Мина" се случват чудеса
В манастира “Св. Мина” се случват чудеса

Радостта име безкрайна, но бебетата се раждат преждевременно, на петия месец и не оцеляват. Следва втори опит, но бременността е още по-кратка. Двойката не се обезкуражава.

Третият опит също не носи желаните резултати. Ивана обаче приема това като предизвикателство, за да се бори и да успее. Тя научава за манастира в столицата и отива да се помоли с копнеж и вяра на чудотворната икона. Носи три дрешки, в розово, синьо и жълто. Защото оставя на светеца и на Бог да реши с каква рожба да я дари.

След като разбира, че е бременна чака няколко часа на огромна опашка, която винаги има, за да благодари на светеца. И чудото се случва, тя ражда близнаци-момче и момиче. Ивана не е единствената щастливка. Свети Мина помага на бездетните жени и на майките, както и на болните. Стига да отидеш там с вяра и надежда.

loading...

5 КОМЕНТАРИ

  • Здравейте,
   Този храм се намира в София.
   Минавате през кв.Орандовци и кв.Бенковски.
   На изхода на кв.Бенковски има мотобатальон.
   Пресечката срещу него в дясно.
   Пътя ще ви заведе до манастира.

 1. Чудо бих казала да забременее жена на която са и отстранени тръбите.Такова чудо има ли?

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.