Какво вещае личното ви число за 2016 година? (III част)

0
261

Подарете си поне един ден, в който да се почувствате отново дете

Втората част можете да прочетете ТУК.

След като вече изяснихме как да изчислите личното си число за 2016 година, е време да преминем към разгадаването на бъдещето, което ви очаква.

Ако личното ви число за 2016 година е 6:
Ако това е вашето лично число, то е крайно време да осъзнаете, че именно вие сте тези, които ще се погрижат най-добре за нуждите си. Няма да е лошо да си подарите шопинг терапия при това, без да изпитвате угризения, защото наистина се нуждаете от подобно разпускане.

2016 година
Подарете си поне един ден, в който да се почувствате отново дете

Посетете някое от любимите ви места. Не се отказвайте дори и да не намерите съмишленици. Имайте предвид, че пътуването сам също има своите предимства, защото ще можете да се запознаете с нови хора.
Няма да е лошо да намерите време и малко да поспортувате, тъй като тялото ви наистина се нуждае от това.Ако личното ви число за 2016 година е 7:
2016 година ще е годината на вашето завръщане. Завръщане към себе си и корените си. Едва сега ще се сетите за вашето съществуване и ще си спомните нещата, които сте обичали да правите преди, но сте се отказали, защото сте „пораснали”.
Не се сдържайте и пейте с пълно гърло под душа, танцувайте в хола на любимото си парче, разхождайте се в парка и правете всичко онова, което ви е носило радост, когато сте били по-малки. Така ще се заредите с необходимата ви енергия, за да свършите работата си.
Подарете си поне един ден, в който отново да се почувствате като дете и ще се преродите, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.