Какво вещае личното ви число за 2016 година? (IV част)

0
241

За някои от вас тази година ще премине под знака на прошката

Третата част можете да прочетете ТУК.

Вашето лично число за 2016 година ще определя до голяма степен нещата, които ще ви се случат или няма да ви се случат. Научете какво ви е подготвила настоящата година.

Ако личното ви число за 2016 година е 8:
Дошло е времето, в което да си дадете ясна сметка какъв искате да бъде животът ви утре, къде искате да бъдете и с какво да се занимавате. Освен това ще си дадете и ясен отговор на въпроса от какви хора искате да сте заобиколени в бъдеще.

2016 година
За някои от вас тази година ще премине под знака на прошката

През тази година от съзнанието ви ще изчезне мъглата на несигурността и вече няма да се чувствате като омагьосани, въртящи се в порочен кръг.
2016 година ще е времето, в което ще откриете призванието си и ще подчините остатъка от живота си на него. Пътят пред вас вече е начертан, остава само да го извървите.



Ако личното ви число за 2016 година е 9:
Настоящата година за вас ще премине под знака на прошката. Вие ще простите не само грешките на другите, а и своите грешки. Ще преглътнете това, че сте повярвали на нечия лъжа и ще простите на онези, за които сте научили, че са ви използвали.
Дори онези, които са ви наранили дълбоко ще получат прошката ви през тази година.
Ще простите най-вече на себе си, че не сте успели да изпълните нещата, които сте си обещали. Само така ще се освободите от товара на миналото и ще можете да продължите необременени напред, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.